Welkom op de website van Rinske Royal Skin Care!

Ik ben Rinske en ik heb een passie voor huidverzorging. Sinds 2000 werk ik full-time met de producten van Jafra Cosmetics. Ik gaf wekelijks workshops bij mensen thuis en stond vaak op ladies nights op verschillende locaties. Met Jafra Cosmetics heb ik al veel mooie plekken mogen zien in de wereld en werk ik met de leukste collega’s. Zelf gebruik ik de producten dagelijks, ze worden steeds gebruiksvriendelijker, etischer en verfijnder.

Naast het werken met Jafra Cosmetics, wilde ik graag iets nieuws doen. Iets wat ik met elkaar kon combineren. Daarom begon ik in 2017 met de opleiding tot Jett Plasma Lift behandelaar. Sinds februari 2018 geef ik dagelijks behandelingen aan klanten met huidproblemen of aan mensen die hun huid willen verbeteren en ondersteunen. Deze behandelingen geef ik bij mij thuis, in een open ruimte waar rust heerst.

Buiten mijn werk ben ik moeder van een dochter, houd ik van gezelligheid, luister ik graag naar allerlei muzieksoorten en vertrek ik regelmatig samen met man naar de Ardennen.

Voor updates aarzel niet om mijn Facebook-pagina te volgen!

  • 2000 – 2005: Jafra Cosmetics consulente
  • 2005 – heden: Jafra Cosmetics manager
  • 2017 – heden: Jett Plasma Lift behandelaar