Wat klanten vinden

Josefina

Hele fijne gezichtsbehandeling gehad bij Rinske de jett plasma lift. Erg vriendelijke vrouw en professioneel. Zeker een aanrader heerlijk ontspannen behandeling.

5/5

Marjan

Rinske is professioneel, hartelijk en gastvrij. Ik heb door de behandelingen een gezonde, gladde huid en ben zeer tevreden.

5/5

Sasse

Heerlijk gezichtsbehandeling gehad van Rinske. Het werd zorgvuldig op een prettige manier gedaan. Er werd netjes uitgelegd wat de behandeling inhoud. Ik voelde me helemaal herboren toen ik klaar was. Hele vriendelijk vrouw, goede energie. Ik ga zeker op herhaling. Een moment voor mijzelf bij een prettige vakkundige vrouw!

5/5

Ingeborg

Gastvrij, schoon en rustige behandelruimte.
Rinske verstaat haar vak en je voelt je er meteen thuis. Werkt vanuit huis maar dat vind ik een plus ten opzichte van grote onpersoonlijke salons.

5/5

Miranda

Vandaag de zesde en laatste behandeling met Jett Plasma Lift gehad voor mijn ogen. Ik ben echt super tevreden. Het was pijnloos en herstellen is niet nodig dus de rest van de dag nergens last van gehad en dat na alle behandelingen! Een echte aanrader!

5/5

Diana

Via Social Deal bij Rinske de Jett Plasma lift-behandeling gedaan en was meteen enthousiast. Heerlijk ontspannende ervaring. Heb inmiddels ook de vervolgbehandelingen. Merk echt verschil, mijn huid is steviger. Aanrader!

5/5

Wimmie

De behandeling Jett Plasma Lift bij Rinske gehad, deze heb ik als zeer positief ervaren. Het resultaat was al na de behandeling bijzonder goed zichtbaar, ik geniet dagelijks van de verbetering van mijn huid en rimpelvermindering.Rinske werkt zeer vakkundig en neemt ruim de tijd voor haar behandelingen.

5/5

Francis

Via social deal proefbehandeling gedaan. Voelde goed. Daarna een kuur gedaan. Echt een oppepper voor je huid. En ook nog gezellig.

5/5

Ellen

Via Social Deal een Voucher voor een Jett Plasma Lift gekocht.
Een hele aardige dame die je goed uitleg geeft wat ze doet en waarbij je jezelf direct vertrouwd voelt. Het was erg ontspannend en een heerlijke behandeling. Aanbeveling waard !!

5/5

Astrid

Volledige kuur van jet plasma lift afgerond. Het voornaamste doel was een minder diepe frons en de oogleden iets liften. Dat is geslaagd!

5/5

Guusje

Ik had erover gelezen en was erg benieuwd, heb gelijk 6 behandelingen afgesproken. Elke behandeling duurt ongeveer twee uur. Het is een geweldige boost voor je huid. Ik zag mijn pigment & ouderdomsvlekken steeds minder worden. Ik ben ook erg tevreden over de vermindering van de plooitjes bij mijn bovenlip. De huid voelt heel zacht aan. Het is bovendien ook gezellig en je bent in een leuke salon aan huis.

5/5

Sanne

Ik wilde graag wat littekentjes op mijn gezicht wat minder laten opvallen. Via google heb ik Rinske gevonden en een afspraak gemaakt. Na de eerste behandeling waren de ergste beschadigingen al minder te zien. Fijne sfeer, professioneel en gezellig! Dikke aanrader!

5/5

Michèle

Perfecte methode om zonder ingrijpende behandelingen een fris en “gelift” uiterlijk te krijgen zonder dat dit onnatuurlijk overkomt. Ben er blij mee! Rinske belooft niets wat ze niet waar kan maken, is prettig in de omgang en deskundig.​

5/5