Daily

De effectieve JAFRA-antiperspirants bieden een duurzame en werkzame bescherming tegen transpiratie.

Precious Protein

Luxe texturen en de huid verwennende werkzame stoffen maken Precious Protein tot een puur feest voor de zintuigen. Proteïnen, natuurlijke oliën en anti-oxidanten hydrateren het haar en maken het fluweelzacht

Royal

De verleidelijke geur van amandelbloesems en de verzorgende eigenschappen van zoete amandelolie zullen je betoveren net als de rijk voedende texturen en een aangenaam parfum van de Royal Olive.

Spa

Duik onder in de wereld van JAFRA SPA. Stimulerend of kalmerend, in de SPA-collectie vind je voor elke stemming de bijpassende verzorging. Verwen jezelf.

Sun

Zonverzorging met een extra plusje –het PPC-complex beschermt tegen UVA-en UVB-straling, voorkomt schade aan de huid door de schadelijke werking van de zon en corrigeert de door de zon veroorzaakte huidverkleuringen.

Terra One

De Terra One producten zijn verrijkt met etherische oliën, vrij van kunstmatige kleuren geurstoffen en vrij van dierlijke producten en zorgen voor een speciale verzorgingsbeleving. Verwen jezelf met deze hoogwaardige en weldadige verzorging. Laat arganen lijnzaadolie je huid intensief hydrateren en deze zacht en soepel verzorgen.